Vuokrakohteet

Tarvitsetko asuntoa?

Kalustettuja asuntoja Äänekoskelta Biotuotetehdasprojektin ajaksi. Asunnot ovat sijainniltaan erinomaisilla paikoilla ja pääsääntöisesti kävelymatkan päässä keskustasta ja palveluista.

Vuokrattavana olevat asunnot ovat kaksioita ja kolmioita. Peruskaksiossa vuodepaikat on kahdelle majoittujalle. asunnoissa on ns. peruskalustus. Peruskalustukseen kuuluvat sängyt ja liinavaatteet, sekä yöpöydät kahdelle, ruokailupöytä ja neljä tuolia, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, liesi + uuni, jääkaappi/pakastin tai pakastinlokero, TV, TV-taso, kaksi nojatuolia, sohvapöytä, verhot, matot, silitysrauta ja -lauta, siivousvälineet, suihku, sauna talossa erillismaksulla, pesutupa talossa erillismaksulla, kylmä autopaikka.

Perushinta sisältää edellä lueteltujen lisäksi myös lämmityksen, veden ja sähkön, siivous- ja liinavaatepalvelun kahden viikon välein, sekä mattopalvelun 2kk välein. Sisällössä saattaa olla talokohtaisia poikkeuksia. Lisäksi kauttamme on saatavilla myös muut asunnon tilattavat palvelut esim. ruokailuvälineet, lisäjääkaappi, lisäsiivoukset, langaton internetyhteys, pesukone asuntoon jne...

Tee kysely asunnosta »

Etunimi *

Sukunimi *

Puhelin *

Sähköposti *

Majoittuvien määrä

Asuntoa tarvitaan
saakka

Olen kiinnostunut seuraavista lisäpalveluista;
Siivous
Pesukone
Nettliliittymä
Astiat

Muuta, mitä

Näytä kaikki asunnot »